Skip to main content

Afspraken en/of vragen: 070-3270641

New Vision Haarmode - Johan Sebastiaan Bachlaan 167 - 2264 WD - Leidschendam

Contact 

New Vision Haarmode
Johan Sebastiaan Bachlaan 167
2264 WD - Leidschendam

→ Route plannen

Afspraken en/of vragen: 070-3270641

U kunt ook een e-mail sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag geopend van 9.30 uur tot 17.30 uur.

Zaterdag kapsalon gesloten.

Haarwerksalon op afspraak.

Schoonheidssalon in New Vision

Bij ons in het pand is gevestigd:

U bent van harte welkom voor een gehele behandeling.

Kennismakingsbon New Vision Haarmode

Bezoekt u onze kapsalon voor de eerste maal, dan ontvangt u door het printen van de mail die u ontvangt na het invullen van deze pagina een leuke reductie op u salon behandeling, ter waarde van € 5,00- Wij hopen u spoedig te mogen ontvangen in onze salon.

Heeft u vragen neem dan gerust contact met ons op.

Te huur: Kapperstoel voor ZZPer

Wij werken in het hogere segment hebben een kleine kapsalon met een rustige sfeer en een Haarwerksalon. Er wordt gewerkt met de merken van Glynt, Mediceutical, Indola. Wij zoeken een kapper/kapster die in bezit van eigen klandizie is maar niet de middelen heeft of verantwoording voor een eigen salon wil, maar wel graag de voordelen van een stoel huren in een mooie salon ambieert. Wij hebben een win – win situatie voor ogen met de juiste kandidaat.

Neem voor meer informatie 070-3270641 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Uw wens is meer haar, maar heeft u geen medische indicatie?

Zoekt u een Haaraanvulling van 100% Echt Haar van zeer goede kwaliteit. Onze webshop biedt u diverse maten haarstukjes met de unieke mogelijkheid van kleur toevoegen zonder chemische behandeling. 

Wij knopen het haar naar kleur wens bij.